Intelligent multifunksjonell massasjestol for hele kroppen?Har Bella Intelligence en passende en?

Åndelig nytelse gjør det enkelt å leve hver dag godt.I dag blir folks liv kontinuerlig forbedret, og de fokuserer i økende grad på å forfølge intelligent liv av høy kvalitet.Massasjestoler har gått inn i millioner av husholdninger og blitt smarte husholdningsartikler i en tid med helse og velvære.Så,intelligent multifunksjonell massasjestol for hele kroppen?Har Bella Intelligence en passende en?

1679385607867

Intelligente multifunksjonelle massasjestoler for hele kroppen lar oss oppnå massasjefrihet.Bella Smart har passende og varierte alternativer.For eksempel har BL528 massasjestolen til Bella Intelligence forskjellige funksjoner, vakkert utseende og redder ansikt når du gir gaver.Gi gaver som gir ny mening til kjærligheten og hjertet ditt, og nyt ny intelligent teknologi.

Fornøyelig er også kapselmodusen, som slår på null tyngdekraft.Juster ryggstøttevinkelen med én knapp for å justere kroppen til en tilstand på 126 ° ± 7 °, slik at vekten av hele kroppen kan fordeles jevnt på massasjestolen, og dermed redusere trykket på ryggraden og ulike ledd, og presentere en behagelig massasjetilstand.

I tillegg er det 18 simulerte massasjemoduser for massasjestolen, inkludert elting, fingerpressing, banking, banking, gåing og elting.Den kan styres manuelt på en stor berøringsskjerm, og armlenet kan injiseres og varmes opp, noe som gir en behagelig opplevelse.Praktisk å betjene, ulike massasjemoduser er valgfrie.

Denne massasjestolen er en 3D-manipulator som fungerer som en SL-styreskinne, med seks massasjeteknikker, inkludert elting, fingerpressing, banking, gåing og elting.På grunn av sine doble SL-skinner kan den passe til de fire buede kurvene på kroppen, og oppnår dermed en helkroppsmassasje som dekker nakke, skuldre, rygg, midje, hofter og ben på menneskekroppen.

Er dette den intelligente multifunksjonelle massasjestolen for hele kroppen ovenfor?Har Bella Intelligence en passende en? Send en forespørsel for å vite mer.


Innleggstid: 21. mars 2023