За нас

лидер на интелигентни здравствени производи.

Belove (GZ) Intelligent Technology Co., Ltd. се наоѓа во прекрасната област Зенгченг во Гуангжу.Тоа е интегрирана компанија за индустрија и трговија.Деловната зграда на компанијата се простира на површина од 2100 метри квадратни, а независниот погон на површина од 1530 метри квадратни.Дали националната комисија за здравје и планирање на семејството е примарната медицинска единица.Компанијата има повеќе од 100 инженерски и технички персонал и 5 национални патенти за пронајдок.Долго време, тесно соработува со многу познати универзитети во Кина за да воспостави нов и здрав бизнис режим на Интернет плус облак услуга + големи податоци и да стане лидер на интелигентни здравствени производи.

Топли производи

лидер на интелигентни здравствени производи.

Вести

лидер на интелигентни здравствени производи.

Повеќе производи

со најновите висококвалитетни информации за машини и опрема