Rreth Nesh

lider i produkteve shëndetësore inteligjente.

Belove (GZ) Intelligent Technology Co., Ltd. ndodhet në rrethin e bukur Zengcheng të Guangzhou.Është një kompani e integruar e industrisë dhe tregtisë.Ndërtesa e zyrës së kompanisë mbulon një sipërfaqe prej 2100 metrash katrorë dhe fabrika e pavarur mbulon një sipërfaqe prej 1530 metrash katrorë.Është njësia mjekësore parësore e Komisionit Kombëtar të Shëndetësisë dhe Planifikimit Familjar.Kompania ka më shumë se 100 personel inxhinierik dhe teknik dhe 5 patenta kombëtare të shpikjeve.Për një kohë të gjatë, ajo ka punuar ngushtë me shumë universitete të famshme në Kinë për të krijuar një mënyrë të re dhe të shëndetshme biznesi të internetit plus shërbimin cloud + të dhëna të mëdha, dhe të bëhet lider i produkteve inteligjente shëndetësore.

Produkte të nxehta

lider i produkteve shëndetësore inteligjente.

Lajme

lider i produkteve shëndetësore inteligjente.

  • Belove (Guangzhou) Intelligent Information Technology Co., Ltd

    Belove (Guangzhou) Intelligent Information Technology Co., Ltd. është një kompani e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e produkteve inteligjente të masazhit.Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë përdoruesve produkte masazhi me cilësi të lartë, të rehatshme dhe të shëndetshme,...

  • Përdorimi i inteligjencës së AI: E ardhmja e karrigeve masazhuese në Ekspozitën e 7-të Kinë-Rusi

    Hyrje: Vitet e fundit, karriget e masazhit kanë revolucionarizuar mënyrën se si relaksohemi dhe relaksohemi.Aftësia e tyre e pabesueshme për të imituar prekjen njerëzore dhe për të lehtësuar stresin i ka bërë ato një shtesë thelbësore për shtëpitë dhe banjat.Tani, në Ekspozitën e 7-të Kinë-Rusi, është vendosur një epokë e re në teknologjinë e karrigeve të masazhit...

Më shumë Produkte

informacioni më i fundit i makinerive dhe pajisjeve me cilësi të lartë